No hiding darling...
Neschovám se za střípky zrcátka
které upustila uplakaná princezna
jejích sedm let neštěstí
by se mi zajisté
lepilo na paty.
Neschovám se za černou kočku
která každé ráno
s nechutnou radostí
přejde můj den
dvakrát tam a zpátky.
Neschovám se.
...Pro jistotu si ale zavážu oči...
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, Blázen? =), Brbla80, Angelon, just me, Jana Marie, prostějanek, Bíša, WAYWARD, Simísek, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)