Šedý parťák
Anotace: "K" - navěky zůstaneš mnou a já tebeou
Vtiskl přítel svou pac v mou,
co na tom, že byla plyšovou.
A v porovnání s mojí zrníčkem,
však obrovská zato, svým srdíčkem.
Mě nevadí, že srst tělo pokrývá,
že růžový nosík má a je šedivá.
Černýmí korálky pohled upíná,
když hlasitým hlodáním doma uvítá ..
mě ..
Pak nastraží ouška a jednu mlaskavou,
vtiskne mi na tvář, tou pusou plyšovou.
A sedem v rameno zahají den hraní,
teď je jenom ona moje a já zase její.
Nikdy a nikdo se cípkem nevyrovná,
tomu, co malá potkanice mi dává.
Co na tom, že dlouhý ocásek má,
když věrná je a pořád zůstává !
Nejvěrnějším přítelem ze všech !
Tak chyťte se za nos pyšní lidé,
že tvoreček v podobě myšovité,
strčí vás do kapsy úsměvem žlutým,
a svým pohledem, cíleně tupým..
Přiměje přiznat si, blázen jsem !
Když bál jsem se s tvým ocasem,
žít pod jednou střechou !
Díky Ti parťáku v šedivém kožíšku ..
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: angel_s.r.o, cevert, excited, d---, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)