Po nás ať přijde potopa
Anotace: Láska nebo přátelství? Sami nebo spolu? Život nebo smrt?
Nenech mě v trpké samotě,
natáhni ruku k obloze.
otevři ji naším klíčem,
který je jako my rozpůlen.
Platíme za něj suchými slzami,
bolestí a nesplněnými tužbami.
Proč nejdeme spolu do třpytivého štěstí.
Kde nikdo neuvidí, to co my.
Tu krásu všedního dne,
která se mi s tebou odhaluje.
Objevíš se vždy tak náhle,
jako záblesk jara v lednu.
Ale ani s příchodem dalšího mrazu
v tebe věřit nepřestanu.
Tak daleko a přece tak blízko.
S tebou, ale bez tebe.
Letím, i když padám.
Jdu k tobě, i když od tebe.
Po nás ať přijde potopa.
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)