Vážení přátelé: „ANO!“
Anotace: „Na přátelství mezi mužem a ženou věřím!"
Kdo nutí nás,
pravdu nepsat a neříkat?
Kdo snaží se nás,
do svých šablon vměstnat?
Kdo závidí nám,
a komu naše parta přátel vadí?
Oni to sami vědí nejlíp!
Vzkazuji jenom: „Je to na úvaze lidí!“
*
Komentáře (1)
Komentujících (1)