Krásně nekrásné
Kdy to trápení skončí?
kdy dohraje klavír?
kdy se divadlo vylidní?
/budeme se milovat/
/prázdné divadlo/
v něm si užijeme,
noc vášně,
ráno se neuvidíme,
/nikdy už/
prázdnota naše,
láska schází
/moderní doba/
/není čas na lásku/
/čas není na nic/
/koloběh/
sem vadné kolečko,
ve velkém stroji….
Kam mi jen zmizeli,
ty mé dětské sny,
zbyli jen kousky,
slzy na album padají….
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Beepat, Severka, Princezna.Smutněnka, Psavec, come-past, Bíša, Boleslava
Komentáře (6)
Komentujících (6)