Renesanční
Anotace: ...možná sen, možná realita...
Chladná chodba
a vůně loučí,
tíha zvlhlého sametu...
Mnohdy začátek rychle končí...
Příchuť vína,
pak dotek stínu,
změť neskutečných pocitů...
A my si dál dáváme vinu...
Lesní cesta,
postava v dálce,
ztěží lze poznat siluetu...
Snad chceme nacházet a ztrácet...
Klenot v srdci,
hedvábí v dlani,
poklady, které zbyly tu...
do chvíle dalšího setkání...
...a oslavného banketu.
Komentáře (0)