Anotace: ***Poslední dobou mi moc do smíchu nebylo. A tak jsem o něm, jak by řekl náš Bean "trošku popřemejšlela", až vzniklo tohle "domyšlení". Popřemejšlejte taky a napište i Vy. Bude to zadání?*** :)
Sbírka: Z mého života.
Tuhle básenku jsem už četla, jen nevím, proč jsem tu nic nezanechala. Hm?
Básenka povedená, smích léčí, navodi vzdy hezkou atmosféru, radost, klid v duši ... Konec konců je velmi příjemné a hřejivé vidět člověka, jež se směje, než když pláče, bo brečí.
14.03.2008 06:03:00 | NikitaNikaT.
Parádně jsi to napsala.Krásná a potřebná báseň.
Je to výzva. Zkusím,něco také.
09.03.2008 09:55:00 | s.e.n