Zima v břiše
Anotace: nedá se to pojmenovat jako báseň...
2:40
Jsi pouze
(ledová)
spletená v barevných sklech
padajících na mou hlavu
tak ohavná
dokonale svá
s čistou linii nosu
s křivou hnátou
tou rukou jež miluji
(zamrzlou)
na mém těle
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Psavec, come-past, brooklyn
Komentáře (4)
Komentujících (3)