Ztracená sama v sobě
Anotace: Taková asi lehce zmatená noční pociťovka.
Ku předu ženu se a couvám.
Nevím.
Nemohu se rozhodnout kam jít.
O každý kousek sebe,
nesmyslně smlouvám.
Se sebou - s Tebou?
Možná chci jen tak žít.
Bez závazků.
Svobodná či pták v podivné kleci?
S někým nebo sama.
Chci – nechci?
Ve své malé skrýši.
Ukrytá sama v sobě.
Nedávám šanci nikomu.
A už vůbec ne Tobě.
Promiň.
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Jirda, S..a, Psavec, blue, Bíša
Komentáře (0)