zlatíčko...jaro je sice za náma ale ten vánek s vůní fialek se mi krásně snil:-)
09.07.2008 17:53:00 | Lady Carmila
Jaro dělá zázraky....jak v přírodě, tak v pocitech...i když- upřímně řečeno, s příchodem jara a tepla vůbec, se ty moje city spíš tak nějak splaší....:-)
09.03.2008 09:27:00 | Veru