Pěkné dílko co má hloubku a to vzhledem k tvému věku přidává na zajímavosti :o)
02.05.2008 22:00:00 | Lachailla
Ty mě k tomu asi jednou doopravdy přemluvíš ;-) :-)
Z těch mostů je ale pěkný rozhled...myslím že chvíli ještě zůstanu nahoře a budu se kochat tím pohledem dolů (a možná ještě zahlédnu tebe jak padáš)! A navíc jsem zvědavý co je dál za mostem, za obzorem...zvědavost mě nutí jít dál. Se skokem tedy ještě na nějaký čas počkám...
09.03.2008 13:56:00 | Chancer