Oběšenci
Na šibenici,
vyset budeme,
za naše hříchy,
popraveni budeme,
zloději jsme,
kradli jsme,
od narození,
jen co nám svět,
do tváře plivnul,
hlad,
bída,
strach…
naučili nás bránit se,
jak zvíře,
v ohrožení,
ať chlast teče,
děvky na klíně mámě,
zlaťáků spousty,
na šibenici,
vyset budeme,
krást,
znásilňovat budeme,
žoldáci jsme,
ztratit už nic nemůžeme….
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: W.O.K.O., Monikaaaaaaaaaaaa, Psavec, NikitaNikaT., Bíša, Princezna.Smutněnka, just me, Já Esther Ruth
Komentáře (4)
Komentujících (4)