silný vítr přinese sníh... na horách hrozí závěje
.
Prolog
sám sebou svázaný
přišel jsi mi do rány
.
*************************************************
.
silný vítr přinese sníh... na horách hrozí závěje
.
I. nic mimořádnýho se neděje
tady jen mráz a slota
a pak ještě strach
z toho o čem často básníš
obrazy maluješ hrůzokrásný
o tom jak se odchází...
ze života
zůstane jen prach
.
II. / sobcům prý se loučí líp
proto mi miláčku slib
že na nás nepřestaneš myslet
a spolu pak to víno kyslé
na přesladké zkvasíme
já spasím tebe a ty mne /
.
III. to stýskání v nás struny ladí
tak dlouho jsi mě nepohladil
a čas jak louskáček nás drtí
jádra krade
u nohou mu ležím ladem
.
IV. čas jsou splašení chrti
my březnoví jsme zajíci
lovec pušku na líci
až strach se třese chladem
a čas nám letí dál než dodaleka
.
V. ...čekám
.
.
Přečteno 360x
Tipy 24
Poslední tipující: Marupiara, pejrak, Heda, pavlis, Dračičák, Beepat, maena, Taog, Bíša, Bean, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)