Být malou holkou
Anotace: to bych chtěla ..snad víc než dnes bych potom směla ...tě milovat
Chtěla bych malou holkou
být
nemuset nosit všechny tíhy
chtěla bych malou holkou
být
snad smazaly by se mi hříchy
Jen po špičkách
lehce
potichu
našlapovala bych
do snění
jenže být malou už nemůžu
a nic a nikdo
to nezmění
tak jenom pečlivě zametám
hříchy své pod
nebe
a věřím
že jednou
snad
potkám právě tebe
bez sebe
Chtěla bych malou holkou být
počítat jenom
do tří
chtěla bych malou holkou být
oči si moci protřít
až za pár let
Přečteno 306x
Tipy 30
Poslední tipující: Maxí, En, qpal, jedam, Severka, Robert Thomas, china white, Lota, s.e.n, jesterka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)