Anotace: tohle mi hrajte
___ Hlavně se nebrat vážně. To já bych něco tak neoriginálního na náhrobku nesnesla... Ještě by mě potom třeba raz za rok na dušičky nenašli a musela bych se v chladných nocích táhnout celou tu štreku je strašit...:)
10.03.2008 20:23:00 | prostě Zuzana
Víš, čím bys mi někdy udělala radost? Nějakou veselou. Ale dneska je mi do breku, takže mi to padlo do noty.
09.03.2008 15:20:00 | kryndy