Anotace: Výkřik do ticha...Možná ho někdo zaslechne.
Nejvíce věcé předstíráme sami pře sebou obetkáni iluzí něčo co není a mi to chráníme a přitom máme prázdné ruce,čisté bláznovství.. Pěkná básnička,moc hezká. Zaslechla jsem a děkuji.
11.03.2008 23:03:00 | ANT
Hra na dokonalosť sa leskne na stránkach časopisov. Nemám tú hru rád.
09.03.2008 18:36:00 | Sarazin Faestred