Anotace: Neberte to moc vážně, ale zase ne zas málo vážně, jestli víte jak to myslím :o)
Jasně, vys.r se na takový úvahy :-), život je přeci krásnej. A ta omezení, která v životě přijdou, nebudou jen nějaké hloupé i když nepříjemné alergie.
Nic nemůže vzít životu jeho krásu, ve většině případů nic, jen my sami. Je to jen na nás tlačit:-)...
...tu naši káru.
A s úsměvem jde přeci vše líp, tak jedéééém. :-D
10.03.2008 21:05:00 | Dračičák
super, dobře děláš, jestli je ti smutno, až budeš kadit na záchodě, představ si, že kadíš vše co tě trápí, pak se utři, spláchni a je to...
10.03.2008 09:25:00 | Veríssek
zkrátka bez okolků. já se přiznám, na záchodě se nejlíp přemýšlí.. :D proto tam chodím z více důvodů než jsou ty dva běžné a ten který se jmenuje žaludeční nevolnost... ale dost, připadám si nechutná, mlčím už :)
09.03.2008 16:59:00 | Já Esther Ruth