Cesta
Déšť stéká dolů po okapech
až na dlažděnou,tvrdou zem,
tak,jako zlá krev po všech zdech,
tak zavři oči,však už jdem.
Odchoď své smutky,strach a touhy,
ať už nás nickterak netíží,
však já vím,život je dlouhý
i všechna jeho zátiší.
Tak pojď už,cesta je dlouhá,
a na ní samý kamení
tak na co už víra Tvá pouhá
už nikde žádný..znamení.
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: Blázen? =), René Vulkán, saddova, IvoMaria, Pišák, Vlk v rouše, jedam, Bíša, Simísek
Komentáře (6)
Komentujících (6)