Budoucnost
Anotace: Člověk by se jí asi neměl bát...
Tak lásko, já ti věřím,
nevím ale přesto,
jestli správnou měrou měřím.
Se žárlivostí soupeřím,
už si tolik neveřím.
Už mě přešli věechny řeči,
miluju tě, to je jasné,
můj úsměv je přesto v křeči,
skončí jednou všechno krásné?
Ne, protože já bez tebe nemůžu žít,
chci u tebe v náročí na stálo být,
i když bych tě měla zas jen za kamaráda mít,
vím, že s tebou můžu snít!
Můžu snít a plánovat,
z maličkostí se radovat...
Dohromady si pak vyplnit ta přání,
společné zážitky jsou to, co náš vztah chrání...
Snad to takhle bude dál,
to aby se jeden bál...
Jenže bát se budoucnosti?
To nám zláme všecky kosti!
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Komuna.cz, R_R_R, Charibeja, katrin_ka
Komentáře (1)
Komentujících (1)