Snad..
Doufám a to není málo
Chci letět ,dotknout se hvězd
Počítám co všechno mě to stálo
Nemám teď nic
Snad rozumíš
Jsem celá od šťávy rozkoše
Na kterou lepí se po kilech hřích
Ráno sedět a cítit se bez duše
A je toho málo co stačím ještě říct
Snad uslyšíš
Neboj,nepláču a chtěla bych vykřičet času
Ať ze mne sejme či ,je-li to lepší,přidá mi zátěž
Teď ale musím jít
Jít ke hvězdám
Snad to chápeš
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: deuxEm
Komentáře (1)
Komentujících (1)