Taháky na lásku
Anotace: ehm... Bez komentáře.
Nevěříš svému šarmu
A tak si v koutku
Píšeš taháky na lásku.
Další dívka řekla ne
Ó ty nešťastníku
Cassanova z tebe nebude!
Ubohý malý človíčku
?taháky na lásku?
Věř spíše svému srdéčku…
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: colorka
Komentáře (2)
Komentujících (2)