NAPĚTÍ (se už krájet nedá)
Anotace: ... Jak se vám (ne)líbí?
Uvazuju si kolem krku smyčku značky „Pravda“,
dveře se zavřely,
opona padla.
Na špičkách stojím a čekám,
životu z náruče se vysmekám.
Hruď ustává svůj věčný pád a zdvih,
napětí na konci tunelu působí jak na žal líh.
- nijak -
Prázdnota poslala mi pozvánku,
pláč odešel z baru Na Kahánku,
tak nezbývá než jít hned o dva domy dál,
nezbývá než opustit již opuštěný sál.
Čas nevykonal atestaci
a souboj vzdal,
poražen od nemoci…
- láska -
… tak dobojoval.
Uvazuju si kolem krku smyčku značky „Pravda“,
dveře se zavřely,
opona padla.
- konec -
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: WOAM
Komentáře (0)