Pojď II.
Anotace: Už jsem něco podobného napsal...jiný úhel pohledu...jiná nálada....jiné místo kde jsem to napsal...
Na pozadí
Tvých sítnic
jsem stínem.
Jsem noc i den,
nuzák i král.
Pojď vínem se opijem,
oděni v hadry,
budeme pány světa.
V záři tisíce hvězd
staneme se sami sebou.
Zapomenem na vše
co nás tíží.
Opojeni sebou a vínem,
utečeme realitě.
Pojď!
Budeme se smát
všem a všemu.
Jen na chvíli.
Pojď!
Žít své sny.
Přečteno 370x
Tipy 30
Poslední tipující: Nikita44, Skywalker, Noc17, Cecilka, s.e.n, C.alwen, isisleo, Alisa 16, kouzelníček, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)