Bloudíš...sníš...procitáš...
Anotace: ... i z bolesti přijde vysvobození...
Odvrácená strana měsíce..
Teplo v oblasti srdeční stanice..
Krev v žilách klokotá..
Cítím se jako bezbotá..
Bod varu a jasně rudá krev..
Bod mrazu a sny dalekých cest..
Maják..
To pro zbloudilou duši..
Jak na moři..
Sídlí Ti ve Tvé duši..
Bloudíš..
A hledáš ztracené..
Dlaň.. duše..
Drogou lásky tak zmámené..
Sníš..
O tajuplných krajích..
O čistých duších..
O ptácích v teplých krajích..
.
.
Procitáš..
Z bolesti a popálené duše..
Světelným paparskem..
Uzdravíš utrápené srdce..
Přečteno 400x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, j.c., pavlis, Taog, toužím.jít.dál, cevert, NikitaNikaT., Šerák, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)