Krajina bezesné noci..
Krajina bezesné noci..
Tam ve zdech
hlídáš vlastní pocit..
Co vyvěrá Ti
z uvnitř těla..
Na stropě malby
z venkovní lampy..
Hledáš..
Ve spoustě stínů..
Hromadě nábytku..
Jak kapka v moři
ve svém příbytku..
Ležíš..
A uvnitř Tebe
bublá pocit..
Co zrychlí tep..
Co způsobí Tvůj vzdech..
Cítíš se jako opit..
Drtí Tě stádo kopyt..
Toužíš a při tom..
V duši umíráš..
Ležíš a vzduchem
kreslíš něčí tvář..
Je ticho a Ty
ho nevnímáš..
Jen tikot srdce..
Hodin..
Tma..
..
Přečteno 346x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kouzelníček, 0-0, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař, pavlis, Taog, cevert, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)