Vyslov .....
Vyslov moje jméno ....
ať slyším, jak jinak teď zní ,
podbarvené touhou ve tvém hlase....
Podívej se mi do očí ,
ať topím se v té modré
co pod víčky schovává se ...
Sevři mě zase v náručí ,
ať v té hradbě z rukou zapomenu
na svůj vlastní strach ...
Drž mě pevně za ruku ...
a nedovol,
ať zase bloudím někde na cestách ....
Přitiskni se ke mně ...
ať se vůně našich těl
zase do sebe vpijí
......
....a staré zlé vzpomínky
.....ty ať už nikdy
neožijí ...
Přečteno 331x
Tipy 27
Poslední tipující: Pišák, S..a, Bean, toužím.jít.dál, kouzelníček, NikitaNikaT., labuť, Kozoroh 1, jesterka, Martinecka23, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)