potají
.
Prolog
možná je to jen pocit...
víš, některé mou nocí
lehounce a něžně cinkají
jiné řvou a bodají
.
**************************
.
potají
.
...pak slůvka splítám
nevede to nikam
kdo komu je břímě
a kolik je vlastně druhů samoty?
nebo je to jen když ty
nejsi při mně?
vzít naděj pod křídla
aby prohlídla
a umřela už jako předposlední
poslední pak já..........až po ní...
víš že slůvka někdy taky voní?
pořád věřím ve dny všední:
mít peřiny plné vteřin
a nebát se dveří
tam ani sem
tak co, miláčku, popojedem?
pootevřem jedním směrem
aspoň jednou za týden?
...víš, už zase bodají a řvou
přestože tichou tmou
na křídlech ještě naděj letí
zima je mi...........zima je ti
.
.
Přečteno 397x
Tipy 32
Poslední tipující: pejrak, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, HarryHH, Heda, Jasmin de Paris, Taog, Vladimír P., maena, mamina, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)