Ježkovo voči...Děkuju za takovou chválu. Jsem v rozpacích. No, sice nevím přesně jak to myslíš, ale i mě se to zdá trochu moc rýmovaný v tý třetí sloce. Ale zas to bylo spontánní...A tak co...Už to tak nechám, tak to vzniklo...Díky.
10.03.2008 20:17:00 | Isobel
SupaTip...
ma to jedinou malinkou vrasku, a to to predrazeni v poslednim versi treti sloky... kdyby to melo stejny stopy jako druhej vers ty sloky, tak bych si sel koupit klobouk abych mel co smeknout, pac by to bylo, dalo by se rict, primo citankovy...
10.03.2008 16:15:00 | Endymion