poeta?
Jsem básník?
Jsem ocelový hněv
Jsem čistá únava
když vyjde slunce
a prská mi z ruk do očí..
jsem vratká podlaha
a pláč
kdekoliv
Jsem utopená žiletka
ve vaně
miluji hřích!
jež je zkušenost pro druhé
Neumím nic...
jen naříkat
a tak bezútěšně psát
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, labuť, cevert, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)