Anotace: Mám správný holky. Řekl sem jim, že když mi udělají ňákej praštěnej písňovej text, tak jim udělám lívance. Tak toto vzniklo:-). A lívance spálený a tuk všude kolem, no katastrofa.
,,Medvídka,,som nedávno videl,
,,Čechúni,, sú majstri vo filmoch,
ale tento Tvoj je minimálne,aspoň
o jeden lievanec lepší...
Veď vieš...
11.03.2008 08:33:00 | džemo
Ty holky Ti závidim... AHA!!! jako dcery, asi teda... předpokládam, nebo co??? Jestli tak, tak to Ti je zas tak moc nezávidim (ale přeju) ... Já myslel, že praktikuješ mnohoženství a vony Ti to trpěj :o)) hehehe!
10.03.2008 20:34:00 | Glooaming
Mno, je to zajímavý, ale cosi to do sebe má ... mno, možno bych tam něco přidala. :o)
10.03.2008 16:18:00 | NikitaNikaT.