Věci
Čajové lístky,
tabulky čokolády,
zrnka kávy,
samé vůně,
tajemné barvy,
krásné tvary….
po nich se chutě probouzí,
neskutečné touhy,
zajímavé sny,
milostné hrátky…
co jen ty lahůdky,
s námi dělají,
kouzla v sobě mají…
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, jaňa, Severka, Bíša, Šerák, Princezna.Smutněnka, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)