Úkrývá se v horách
Anotace: Myšlenka nad tím, jak bychom mohli najít štěstí.
Za horou,
tajemný muž
skrývá se.
Volám jej,
on slyší,
ale neotočí se.
"Vybíráš mi jméno?"
Křičí na mě,
přesto bez pohledu.
Přijdu k němu blíže,
vidím tu zář ale i jiné.
"Ty jsi..."
"Ano, nevidím Tě."
Přesto vím, že se známe.
"Ach ano, moje štěstí,
známe se"
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, Bíša, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)