Náhrobní kámen
Náhrobní kámen
na něm slov pár,
kdo kdy ho uviděl,
těžko se smál.
Náhrobní kámen
a jen pár písmenek,
čí srdce ukrývá
nedá znát navenek.
Teďka mi nedá spát,
bere mi chuť si snít:
„Bez šance na život
musí to takhle být.“
Cizí, přesto blízké,
i když se to nezdá,
teďka mrtvé tělo.
„S láskou Tvoje sestra.“
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: ludmil, Šerák, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)