Sny
Anotace: Anděli, řekni že to nebyl sen...
Když rozzáří se noc
a zhasne den,
tak cítím jak moc
je tohle jen sen.
Když rozzáří se den
a zhasne noc
tak nevím,
nevím proč.
Proč sny jsou tak krásné
a každý hned zhasne.
Proč sním jako bych žila
a bdím jako bych snila.
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: lady_esik, Barčík, Duše zmítaná bouří reality, jedam, Rbb, Bíša, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)