svatomartinské víno
.
Prolog
za každým oknem je ráj
láska
a pohoda
když jsem vzteklá
sama
venku na ulici
zatím co ty za svým oknem
přijímáš kapky od života
a život po kapkách...
.
***************************
.
svatomartinské víno
.
...uprostřed sedmi pekel
za sedmero horami
a zrcadlem sedmého nebe
bude spát mých nejmíň sedm
hříchů smrtelných
pak tě zas svedu
v tom ďábelském tichu
co každého omámí
kde hoří sníh a mrazí plameny
a nazí jsou tam milenci i vrazi
břicha plná kamení
jizvy všude po těle
zevnitř
zní zpěvy co v kostele nezní
přes to nebe hory peklo
věř mi když mě slyšíš
vzteklou... lásku vyznávat
a svatomartinský víno si nech nakapat
.
.
Přečteno 370x
Tipy 18
Poslední tipující: pejrak, Jasmin de Paris, Romana Šamanka Ladyloba, maena, Lota, Bean, WhiteSkull, WAYWARD, jedam, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)