Když vidim
Když dívám se na sebe,
mám o sebe obavy,
pokaždé stojím na židli
a lano kolem krku smotaný,
stačí mi pouhý odraz mojí tváře,
vidím jí, jak lano kolem krku váže...
když vidím své ruce a své nohy,
cítím, jak kolem židle s lanem chodí.
A když vidím sám sebe v zrcadle,
ona podkopne mi židli
a lano za krk mě popadne.
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)