A teď též shoříš, satanovo plémě!
Alespoň poznáš, jak to sálá ve mně!
Že vlastně uvnitř vyhořel jsem již
tou velkou vášní, o níž dobře víš!
Vždyť lektvar z žab a taky muřích noh
zavinil, že jsem se sotva bránit moh'
té, která spoutala mne kouzlem svým,
jež působí účinkem ďábelským,
oběti vůli zcela ochromí,
že nebrání se, hned se podvolí,
a duši svou též navždy zatratí
pro mámení, jež se pak vytratí
jako pára nad kotlem pekelným,
jen oheň v srdci údělem je mým...
;o)
16.03.2008 00:14:00 | Kozoroh 1
Ten závěr beru,brzy tě bude třeba na sletu šarodějnic.
Ale to je o něčem jiném.
11.03.2008 16:53:00 | s.e.n
:)) Máš ty to ale kliku...Být o o pár let dřív,nějaký to polínko by tě neminulo:))
11.03.2008 14:48:00 | Skywalker
ti lační práva.. tak rádi trestají jiné
však ani je jednoho dne.. trest nemine
11.03.2008 12:28:00 | Šerpík 1
Nejen úděl ježibabí,
mnohdy také tam stojíme,
kolem nás jen lidé chtiví
škrtnout...a my netušíme
co vlastně jsme provedli,
z jejich očí sálá hněv,
tak ať máme hodně živé vody
a je pak spálí náš úsměv...
11.03.2008 08:33:00 | Lorraine