Jsem....
Slyšíš to ticho,
jež šlape ulicemi..?
Pojď lásko,
zahal mne světlicemi,
vášně citu..
Jsem klaun,
co prahne po potlesku..
Na tvářích závan stesku..
V šapitó bez lesku..
Toužím po třesku..
Jsem střela..
Mířená i nemířená..
Co kamsi dolétne..
Jen k zásahu zpět,
už se nezvedne..padne..
Jsem kytka ohýbaná větrem..
Na louce..
Omývaná světlem
a čekám..
Kdy objeví se hebká ruka..
Co něhou smyje všechna muka..
Bezeslov pohladí..
Přivodí svítání..
Přečteno 372x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, bělásek, estrellita, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Cecilka, NikitaNikaT., vodnař, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)