Na trubku
Anotace: ...jeden obraz, jeden pohled, nic víc...
Melodie stokrát hraná,
každý z tónů prožitý...
tmavé noci, bílá rána,
šrámy bolesti i snaha
být...
vnímám...Člověk jsi ty...
Melodie vyzpívaná
hlasem trubky do kraje...
lidské city, pevná lana
mnohdy krutě zpřetrhaná,
stopy...
v tváři vepsané...
Poslouchám
a vím, pane...
Přečteno 447x
Tipy 44
Poslední tipující: pejrak, Erion Fate, Beepat, Monsignore, kavec, Belmon, MalaIzis, jedam, prostě já, Štěpina G, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)