Uvědom si to...
Schoulená uprostřed něčeho
co ani nejde popsat.
Večer si pouští Čajkovskeho
/a nebo plyn,
když to chceš narovinu/
Všechnu tu krásu
do tvých očí naposledy
smět vepsat.
Do všech míst padáš
a nemáš žádnou šanci.
A to co děláš
je jen klam.
Nikdo tě nezachrání
nikdo tě nezachytí
nikdo ti nepomůže
nikdo ti nebude
držet ruku na týhle
cestě.
Na týhle cestě plný
křivdy a ran.
Nikdo ti nedá ještě jednu šanci
žít...
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Traci, Pišák, jára spots, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)