Pravda
Anotace: Dnes to vidím jinak.
Co je Pravda poutníče,
řekni mi.
Proč hledíš a nic neříkáš?
Či věříš v zázrak více,
než my obyčejní?
Ano, Pravda je zázrak.
Co ty na to, filozofe,
kde ji hledat?
Já vím jen,
že Pravdy není!
Takový sen zdál se mi.
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, Isobel
Komentáře (2)
Komentujících (2)