Anotace: nemám co dodat, snad jen, že jsem si vědoma toho, že některé verše moc nevychází, ale i tak je to psané mnou, je v tom kousek srdíčka a za to by se člověk neměl stydět...
Umění v nás má vbudit pocity a emoce,které nelze vyjádřit slovy.Nevim ,co napsat,tak je to krasny!Nadherny!
19.09.2008 22:35:00 | Simple
mno tak dík, ty naše střívko básnické..vítej na literu, těším se na tvé výtvory :-)
09.06.2008 20:20:00 | Jamesow
Moc pěkné, popravdě řečeno se mi to líbí ještě víc než "Spolu" Jen tak dál, jen aŤ se svět třese v základech :D
09.06.2008 18:47:00 | Allainila
a kdo z nás je??? podle mě nikdo, jen si na to hrajem, případně je to náš nesplněný sen..básník není buď nikdo nebo je jím každý :-) každopádně děkuji za pochvalu, jen aby jsem nezpychla :-)
27.04.2008 18:00:00 | Jamesow