Tak blízko a přitom tak daleko
Tak blízko,že slyším tlukot tvého srdce
Tak daleko,že nedotknou se naše ruce.
Tak blízko,až dech člověku se tají
Tak daleko,že naše rty nikdy se nesetkají.
Tak blízko,že dokážu v očích tvých číst
Tak daleko,že nemůžu nosit tě na rukách svých.
Tak blízko jak to jen jde
Tak daleko,že nevidíš,jak miluji tě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)