Štěstíčko
Anotace: Njn někdy je to jen iluze
Přišlo to rychle, až mě to děsí,
přišlo to rychle a přec mě to těší.
Než poznala jsem maličkost Tvou,
bloudila jsem strašlivou tmou.
Teď však všechno je tak krásné
i zamračené nebe je jasné.
Mně srdíčko se hlasitě rozbuší,
jakmile Tvůj hlásek uslyší.
Věř nebo ne našla jsem štěstíčko
a jen jemu věnuji svoje srdíčko!
Komentáře (0)