Mistr malby
Anotace: Zas trochu skepse :(
Jak mohu nakreslit krásný obraz,
když malíř nejsem?
Pod linku čtverec
pod něj křivku,
kvádr, hvězda, symboly.
Nejsem malíř,
ale jsem tvůrce.
Je to můj styl,
můj vzorec.
Já jsem hrdá,
to mi nikdo nevezme.
Nejsem jiná
a přesto...
...říkám si zoufale,
proč být sebevědomá?
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)