Anotace: a proto Tě miluji
... od jisté doby ... vím nemůžeš ji pamatovat ... jsem poněkud alergický na slovo lid ... myslím že dobře to vystihuje jeden tehdejší vtip ... víš jaký je rozdíl mezi lidem a lidma? ... lid buduje socialismus ... zatímco lidi na to většinou serou ...
18.03.2008 15:39:00 | JardaCH