ILUZE
Anotace: Každá rána přebolí.....
,, Mé touhy proplouvají mezi prsty
padají mi pomalu do mých dlaní
Mé malé duhové bublinky
Které chytám pomalu do svých sítí
Můj chtíč se probouzí z tvrdého spaní
A co cítí? Jen lehké šimrání na dlani...
Bublinky vyšuměly a zbylo jen tiché prázdno
A já si říkam, že ta bolestivá rána na mém srdci zase přebolí . "
Komentáře (1)
Komentujících (1)