Mohu Tě uklidnit. V našich zeměpisných šířkách se to stává lidem, kteří za něco stojí. Pravidlem bývá i to, že většina lidí preferuje situaci, když má za oblíbence většího blbce, než je sám. Plno zloby, zášti a závisti vládne v našich krajích...
Správně říkáš, život je o něčem jiném, jenže modlou celé společnosti jsou peníze - Jidášův groš...
18.03.2008 20:39:00 | zzlatý
Úžasný dialog s Bohem... Taky mě nebaví být na dně, ale co nadělám, někdy tam prostě jsem.
13.03.2008 00:20:00 | prostě já
Citlivá básenka. Jj, problémy se maj řešit, nejlépe hned, je-li to monžné, pže pak se víc a víc prohlubíjí a víc a víc se nám potom nechce, abo nás to o to víc bolí a trápí.
11.03.2008 21:08:00 | NikitaNikaT.
S některými lidmi to prostě nejde ať děláš, co děláš a někdy nezbývá se s tím smířit, jinak by se člověk zbláznil.. :-)
11.03.2008 20:53:00 | labuť
i to je řešení, ale tak nějak mi nesedí. Já před problémama neutíkám, jsou tu od toho, aby se řešily ... krásný večer
11.03.2008 20:21:00 | mamina