Anotace: trocha jinotaje, ale někomu to může přijít povědomé
Předat své city a sny jinotaji..doufám že tvá láska najde mezi řádky... to co z ních cítím já..." vrátit vše zase zpátky" držím ti palec,nikdy nejsme staří na pohádky.. nádherná básenka..něžná tajuplná...
19.03.2008 12:48:00 | Nút
Jistě momentální pocit.......ale pocity jsou od toho, aby se měnily, vydrž a uvidíš...
11.03.2008 21:17:00 | Veríssek