Ženy
v hrsti svírám
šachové figurky
na vlasech nosím
významné paruky
všech světa šedivých
nositelů dějin
okolo ruky mám
čas omotán
a oči pokryty
neprůstřelným sklem
...
a přesto mě zraňují
rudá ústa růží
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: PoeziGirl, hanele m., její alter ego, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)